Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

NIEUW: De WEBSHOP VAN   Gerdi’s Balans!

NIEUW: De WEBSHOP VAN Gerdi’s Balans!

01-09-2023

Ik bied het succesvolle programma nu ook online aan..

Als je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, om welke reden dan ook, dan is dit een hele fijne mogelijkheid. Tijdens het afslanktraject blijf ik met je in contact. Via videobellen zullen we elkaar treffen. Zo ben ik toch je stok achter de deur en als ervaringsdeskundige zal ik je ondersteunen, adviseren en begeleiden.

Tijdens je vakantie wat aangekomen of komen er steeds een paar kilootjes bij? Stel niet langer uit en start gewoon! Ik help je.

Lekker makkelijk de heerlijke producten bestellen die jou gaan helpen je doel te behalen. Met of zonder mijn (online) begeleiding als ervaren afslankdeskundige.

Stellingmolen 428, Papendrecht 06-44674186 info@gerdisbalans.nl coachgerdi www.gerdisbalans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV