column

Geniet van je vakantie!

Geniet van je vakantie!

01-08-2024

Een romantisch verhaal voor jong en oud van de Bredase schrijver AART BLOKLAND. Die vanaf zijn jeugd vele aantekeningen heeft gemaakt over zijn bewogen leven.

LIEFDE MAAR MET VERDRIET AART BLOKLAND, geboren in Zwijndrecht en bracht zijn jeugd grotendeels door in deze plaats aan de Oude Maas. Vele leuke, maar ook minder leuke herinneringen heeft hij aan deze periode in zijn leven. Ook zijn sportieve activiteiten uit deze periode kunnen niet onopgemerkt voorbijgaan. Al enige jaren woont de schrijver in de prachtige stad Breda. Hij woont hier graag en geniet van de stad waar altijd wel iets te beleven is. En ook als ondernemer is hij heel actief, dat houdt je jong en energiek.

Gedurende zijn leven heeft hij veel aantekeningen gemaakt van de gebeurtenissen van die mooie, maar ook heftige periodes.

De roman is tijdens je vakantie een welkome gelegenheid om te lezen en te ontdekken hoe door een samenloop van omstandigheden romantiek en relaties een groot deel van je leven kunnen bepalen.

De roman is uitgegeven door uitgeverij BoekenGilde en verkrijgbaar in de boekhandel en bij bol.com.

Johanna van Polanentoren 6, Breda (centrum bij NS-station) | 06-54 37 76 45 | info@afortuna.nl | www.afortuna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV