Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Hoera! Wij zijn genomineerd voor het beste BOVAG onafhankelijke autobedrijf van 2023!

Hoera! Wij zijn genomineerd voor het beste BOVAG onafhankelijke autobedrijf van 2023!

01-09-2023

Vol trots mogen wij vertellen dat we genomineerd zijn voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023.

BOVAG organiseert jaarlijks deze verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. Een vakjury heeft ons samen met nog negen andere bedrijven genomineerd. We behoren dus tot de ‘top tien’ van dit moment. We zijn echt super trots op ons team en dit resultaat! De komende tijd gaan wij als team er vol tegenaan voor de volgende stap: een plek in de top drie! Graag willen wij van deze gelegenheid gebruikmaken om al onze klanten te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen acht jaar. Zonder jullie zijn we nergens, en met jullie gaan we vol vertrouwen de toekomst in.

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG-specialiteit werken wij aan alle andere voorkomende merken, van oldtimer tot nieuwe (elektrische) auto`s en bedrijfsauto`s.

Grotenoord 37, 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht | 078-7200 880 info@autoservicematthijsvandriel.nl | www.autoservicematthijsvandriel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV