Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Moderne elegantie van elektrische haarden!

Moderne elegantie van elektrische haarden!

01-09-2023

Ontdek de revolutie in haardverwarming met de elektrische haarden van vandaag! De moderne technologieën hebben geleid tot een verbluffend realistisch ‘vlammenspel’, compleet met levensechte rook op basis van waterdamp. En het beste van alles? Er is geen schoorsteen of rookkanaal nodig!

Van inbouwhaarden die strak in uw muur passen tot schouwhaarden die uw ruimte een klassieke uitstraling geven, de mogelijkheden zijn eindeloos. En laten we de vrijstaande kachels en hanghaarden niet vergeten! Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een perfecte elektrische haard voor uw interieur.

Maar er is meer! Veel van onze modellen hebben ook nog eens een ingebouwde verwarmingsfunctie. Met een simpele druk op de knop geniet u niet alleen van een prachtig vlammenspel, maar ook van een heerlijke, aangename warmte in uw hele kamer.

Kies voor comfort, gemak en stijl met een elektrische haard. Geniet van het sfeervolle en gezellige vuur, zonder gedoe met rookkanalen. Ontdek nu de mogelijkheden en transformeer uw huis in een warme en knusse oase met een elektrische haard van topkwaliteit.

Houtkachels
• CV-houtkachels
• Gaskachels
• Pelletkachels
• Sierschouwen
• Elektrische kachels
• Tuinhaarden
• Plateaus

Anthonetta Kuijstraat 36, Rotterdam +31 10 404 6459 info@griffioenrotterdam.nl www.griffioenrotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans