column

Wil jij slank en stralend de zomer in?

Wil jij slank en stralend de zomer in?

01-05-2022

Bij Gerdi’s Balans is het mijn enige doel om jou te helpen afslanken, gezond te zijn en dat zo te houden. Vitaliteit en levensgeluk gun ik iedereen, dat maakt het leven lichter!

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, waar we samen gaan werken aan jouw doelen

Gerdi’s Balans werkt met de maaltijdvervangende producten van Coach Nutrition. Maaltijdvervangers met alle benodigde voedingstoffen en vitamines en ook nog eens ontzettend lekker! De producten van Coach Nutrition bevatten alle voedingsstoffen die je in een maaltijd nodig hebt. Hierdoor kunnen ze prima als maaltijdvervanger worden gebruikt. De producten zijn in diverse smaken te krijgen, scan hiervoor de QR-code onderaan de pagina.

Later in het proces bouwen we in het programma deze producten af en vervangen we ze door gezonde voeding. De begeleiding is gratis. Ook krijg je toegang tot de Coach Nutrition App waarmee je keuze hebt uit 1.500 recepten om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Deze app heeft nog veel meer opties. Hij helpt jou, samen met mij, je doel te behalen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak! www.gerdis balans.nl

Stellingmolen 428, Papendrecht 06-44674186 info@gerdisbalans.nl coachgerdi www.gerdisbalans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV