bruisende zaken

Iedereen kan schilderen!

Iedereen kan schilderen!

01-10-2024

“Een portret schilderen… dat kan ik toch helemaal niet!” Een vertwijfelde uitspraak die Victor van Loon, eigenaar van Atelier Vivalo, nog maar al te vaak hoort voorafgaand aan zijn unieke schilderworkshops. “Een onzekerheid die verdwijnt zodra ze aan de slag gaan en al helemaal als ze het eindresultaat zien. Want tijdens deze workshops bewijs ik dat iedereen kan schilderen, dus jij ook!”

Voor zijn workshops maakt Victor gebruik van een unieke techniek, waarmee hij de eerste in Nederland – en ter wereld – was en die nu langzaamaan wereldwijd steeds meer aan populariteit wint. “Voorafgaand aan zo’n workshop sturen de deelnemers mij de portretfoto die ze na willen gaan schilderen; dit kan een zelfportret zijn, maar ook een portret van een (overleden) dierbare of zelfs een (huis)dier”, vertelt hij enthousiast. “Ik bewerk deze foto, zodat er verschillende lichtvlekken worden gemaakt die door middel van een beamer op het doek geprojecteerd worden. Vervolgens schilderen de deelnemers – in het donker – deze lichtprojecties elk in een andere kleur, van licht naar donker. Wanneer het licht na het schilderen weer aangaat, is iedereen verbaasd over het mooie eindresultaat.” Doordat iedereen dit kan, vormt het het perfecte uitje voor bedrijven, groepen vrienden of families. “Maar ook als je in je eentje deel wil nemen aan een van de workshops, dan kan dat. Neem gewoon even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en dan maken we er samen een gezellige middag van, inclusief een hapje, een drankje en alle benodigde materialen. Bovendien ga je na afloop naar huis met een grote glimlach op je gezicht, een verdiende dosis trots en een zelfgeschilderd portret dat echt mooi is om thuis op te hangen.”

Naast het verzorgen van workshops, maakt Victor ook zijn eigen werken, zowel in opdracht als vrij werk. “Deze verkoop ik vanuit het atelier, dus kom gewoon eens een kijkje nemen als je benieuwd bent naar mijn werk.”

Atelier Vivalo | Hinthamerstraat 97A, ’s-Hertogenbosch | 06-10576253 | Eigenaar: Victor van Loon | www.ateliervivalo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere