bruisende zaken column

Versterk en onderbouw jouw zichtbare  successen van binnenuit

Versterk en onderbouw jouw zichtbare successen van binnenuit

01-09-2024

Full Flow is er voor mannen die hun zichtbare succes willen versterken met innerlijke kracht.

Weet jij waarom je doet zoals je doet en waarom je denkt zoals je denkt? Met Full Flow communiceer je opener en eerlijker met de mensen om je heen, waardoor je relaties – van je kinderen tot je ouders, van je partner tot collega’s – verbeteren.

Je lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een goedlopende onderneming of een succesvolle carrière en een fijn thuis.

Maar diep vanbinnen voel je je boos, gefrustreerd, machteloos, onzeker en alleen. Je bent uitgeblust van het onderdrukken van deze emoties en verlangt naar erkenning en ontlading van deze gevoelens. Wat je ook probeert, het lukt je niet om het op te lossen, omdat het bespreken van je werkelijke gevoelens vaak niet goed begrepen wordt.

Je ervaart regelmatig gevoelens en gedachten zoals: ‘De successen die ik realiseer voelen steeds minder als successen en ik verlang naar meer begrip en erkenning vanuit mezelf.’ ‘Ik voel me alleen en soms lijkt het alsof niemand echt begrijpt wat ik doormaak in mijn rol als leider of als man.’

Praktische en directe aanpak

Bij Full Flow krijg je geen zweverige oplossingen of eindeloos gepraat. Het traject biedt een praktische en directe aanpak om je boosheid, eenzaamheid en machteloosheid te erkennen door middel van een-op-een sessies. Zodat je beter begrijpt waarom je voelt zoals je voelt en waarom je denkt zoals je denkt.

Daardoor:
• Blijf je gecontroleerd en rustig in situaties waarin normaal gesproken je emoties de controle overnemen.
• Kun je overtuigend en weloverwogen je grenzen aangeven en de consequenties dragen.
• Kun je je verleden accepteren, belemmerende overtuigingen loslaten en zijn wie je al in je kern bent.
• Ga je opener en eerlijker communiceren met de mensen om je heen, waardoor je relaties – van je kinderen tot je ouders, van je partner tot collega’s – verbeteren.

Start direct met de regie over jouw leven

Herwin eigenaarschap over je boosheid, frustraties en gedachten, wat niet alleen waardevol is in je carrière, maar ook in je rol als partner, vader en man.

Neem direct contact met mij op door te bellen of een bericht via WhatsApp te sturen voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best