bruisende zaken

Scheiden, afsluiten van een hoofdstuk

Scheiden, afsluiten van een hoofdstuk

01-09-2024

Het regelen van een scheiding is lastig wat een persoonlijke, doordachte en zorgvuldige benadering vereist van zowel de betrokken partijen als de mediator.

Gratis informatie-gesprek Kijk op de website

Elke scheiding is uniek en vereist maatwerk. Als neutrale mediator zorg ik voor transparantie in uw financiën, bemiddel ik bij afspraken over alimentatie en help ik bij het opstellen van een zorgvuldig ouderschapsplan waar beide partijen achter staan. Ik begeleid u door het complexe scheidingsproces heen, zodat u vanuit een solide basis verder kunt bouwen aan een stabiele en hoopvolle toekomst.

“Ik ben Diane van Heeswijk, MfN-registermediator bij Convenu. Ik help aanstaande ex-partners om op een respectvolle manier de scheiding te regelen. Ik sta hierbij voor professionaliteit, maatwerk en menselijkheid.”

Mediation Gratis informatiegesprek StappenplanMediation ook aan huis

Locaties: Beerseweg 11, Oirschot Petrus Dondersplein 8-D, Sint-Michielsgestel 073 7470 059 | info@convenu.nl www.convenu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere