BRUISENDE COLUMN

Creëer je eigen wellnessdag

Creëer je eigen wellnessdag

30-11--0001

Even ontsnappen aan de drukte van alledag en volledig tot rust komen? Maak van je huis een spa en geniet van een ultieme beauty- en wellnesservaring. Zeg gedag tegen stress en hallo tegen ontspanning!

Heb jij wel een dagje wellness verdiend? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Stralend haar, verzorgde nagels en een gezonde huid: je hoeft geen fortuin uit te geven aan de sauna of schoonheidsspecialiste om jezelf te verwennen. Ga zelf aan de slag en haal alles in huis voor een verwenmoment.

Reinig je huid grondig

Begin je wellnessdag met een grondige gezichtsreiniging. Zelfs als je geen make-up draagt, is reinigen essentieel voor een schone, frisse huid. Hierdoor worden verzorgingsproducten beter opgenomen en voorkom je onzuiverheden. Gebruik speciale oogreinigers voor de gevoelige huid rond je ogen en vermijd zeep, want dit droogt je huid uit.

Verwen jezelf met een masker

Gun je gezicht een oppepper met een masker dat bij jouw huidtype past. Het werkt niet alleen verzorgend, maar biedt ook een moment van rust. Door de warmte en het vocht van het masker verbetert de doorbloeding van je huid, waardoor je een gezonde gloed krijgt.

Voeten in de watten

Een verfrissend voetenbad is de perfecte remedie voor vermoeide voeten. Na tien minuten weken, kun je ze scrubben, vijlen en insmeren met een voedende crème. Vergeet niet je nagels te lakken voor een compleet verzorgde look.

Stralend en gladde benen

Voor een zijdezachte huid is een goede voorbereiding het halve werk. Scrub je benen om dode huidcellen te verwijderen en onthaar daarna op jouw favoriete manier. Een warme douche vooraf maakt de haartjes zachter en zorgt voor een gladder resultaat.

Verzorg je haar

Net als je huid heeft ook je haar behoefte aan verzorging. Bescherm het tegen uitdroging met een voedend masker en gebruik altijd een goede shampoo en conditioner. Sluit je wellnessdag af met een subtiel laagje zelfbruiner voor een gezonde, zongebruinde look.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11216 Van Opstal - Van Boxel Sint Lenaarts