column

Op natuurlijke manier je huid verjongen?

Op natuurlijke manier je huid verjongen?

01-10-2024

Natural Beauty salon is een plaats vlak aan een natuurgebied in Brecht. De rust die je buiten ondervindt nemen we graag mee naar binnen. We willen je graag meenemen in de beleving van rust en ontspanning. Kwaliteit en beleving staan bij ons centraal. Ons team bestaat uit gedreven skin experts die klaarstaan om u van top tot teen in de watten te leggen. Kortom, we staan voor u klaar om u verder te helpen met de aller- laatste technieken en kennis.

Kies voor de nieuwste techniek, superboost! Zachte, pijnloze behandeling, ook wel Botox lookalike genoemd, met de impact van een medische behandeling. Mogelijkheden zijn zeer gevarieerd, van snelle huidboost tot oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, couperose, oog- en wenkbrauwlift, grove poriën, acne, stevigheid van de huid,...

2 stappen ➊ Er worden actieve stoffen in de huid gebracht via naaldloze injectie met jet stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met een cocktail op maat van uw huid, vol met vitamines en mineralen.

➋ Elektrostimulatie van de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier). De spier krijgt nieuwe impulsen, wordt automatisch strakker en de huid ontspant, de ogen trekken open en de wenkbrauwen liften.

Natural beauty by Nathalie Terheidelaan 1, Brecht 0477 85 14 43 | info@naturalbeautysalon.be www.naturalbeautysalon.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11216 Van Opstal - Van Boxel Sint Lenaarts