column

Ontwetendheid brengt je in lijden

Ontwetendheid brengt je in lijden

01-03-2024

Een boeddhistisch gezegde met zoveel wijsheid. Dat is precies wat Alma Forsa doet, door oude en nieuwe kennis met je te delen. Kennis over jou als vrouw, kennis over de vrouw. Kom meer in je kracht.

Onze tip: Waar kun jij meer kennis opdoen, zodat je de stap kunt maken naar acceptatie en/of verbetering i.p.v. lijden?

Bij Alma Forsa streven we ernaar vrouwen te laten bloeien in hun volledige authenticiteit. In een wereld waar de druk om aan verwachtingen te voldoen vaak overweldigend kan zijn, bieden wij een toevluchtsoord voor zelfontdekking en groei. We erkennen dat elke vrouw haar eigen reis heeft en haar unieke uitdagingen tegenkomt, van het omarmen van haar lichaam tot het begrijpen van haar hormonale cycli en alles daartussenin. Onze cursussen en persoonlijke trajecten zijn ontworpen om dieper in te gaan op deze vrouwelijke aspecten, waarbij we een veilige ruimte creëren om schaduwkanten te onderzoeken en zelfliefde te cultiveren. Door middel van empowerment en praktische tools helpen we vrouwen om hun innerlijke kracht te omarmen en balans te vinden in het leven.

Dus kom met ons mee op deze reis van zelfacceptatie en zeg volmondig JA tegen jezelf, want bij Alma Forsa geloven we dat ware vrijheid begint met liefdevolle zorg voor je eigen welzijn.

We hebben een missie! Dat alle vrouwen zichzelf accepteren zoals ze zelf zijn.

We maken cursussen en hebben persoonlijke trajecten. Met als doel je zelfkennis te vergroten, je schaduwkanten te leren kennen en daar oké mee zijn en je rugzak te vullen met tools om die kennis toe te passen en daarmee balans te creëren.

Dat doel is de basis van al onze cursussen en behandelingen.

Voor jou als vrouw om te zijn wie je bent! Zeg f.cking JA tegen jezelf!

Je bewustzijn vergroten op ééN aspect kan een wereld van verschil zijn

06-12934835 ( Lisette ) | 06-18894487 ( Marleen ) | info@almaforsa.nl | www.almaforsa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans