column

Passie voor smaak

Passie voor smaak

01-03-2024

De ultieme bestemming voor liefhebbers van heerlijke sushi en Aziatische gerechten. Ook mogelijk om af te halen of te laten bezorgen en catering!

All you can eat restaurant in Tilburg

Bij Royal Palace Tilburg kunt u genieten van een breed scala aan sushi, van de traditionele nigiri en maki rollen tot exotische fusion gerechten. Elk stukje sushi is vers bereid door ervaren chefs die alleen gebruik maken van de beste en meest verse ingrediënten.

Naast sushi biedt het restaurant ook een uitgebreide menukaart met diverse Aziatische gerechten zoals dim sum, loempia’s en ramen. Probeer iets nieuws of geniet van bekende favorieten.

Of u nu op zoek bent naar een romantische avond uit, een gezellig diner met vrienden of een bedrijfsuitje, Royal Palace Tilburg is de perfecte plek om te genieten van heerlijke sushi en Aziatische gerechten.

Kom genieten van de unieke smaken en gastvrijheid van Royal Palace en maak er een onvergetelijke avond van.

ALL YOU CAN EAT restaurant | Gratis parkeren Huibevendreef 20, Tilburg Reeshof | 013 - 570 44 45 | www.royalpalacetilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos