bruisende zaken

Paasgeschenk vol liefde…

Paasgeschenk vol liefde…

01-03-2024

Al 29 jaar verzorgt Victory Outreach Rotterdam een Paasmaaltijd voor daklozen en minderbedeelden. En ook weer dit jaar wordt er een Paasdiner georganiseerd. Een 4-gangen diner voor meer dan 500 gasten.

Help dak- en thuislozen in Rotterdam aan een paasmaaltijd

Vorig jaar hebben we meer dan 1.000 rnensen mogen trakteren op een heerlijke uitgebreide afhaalmaaltijd met daarbij ook een boodschap van hoop. We willen dit Jaar met Pasen de daklozen en minderbedeelden weer een heerlijke maaltijd aanbieden in de kerk. Dit doen wij op Goede vrijdag 30 maart vanaf 17·00 uur.

Op deze avond verzorgen wij voor onze gasten een gezellige avond waarbij ze kunnen genieten van een viergangendiner, livemuziek en een woord van hoop. Kortom: een avond van gezelligheid. Liefde, respect, warmte en perspectief.

Daar blijft het niet bij, ook de kinderen van Rotterdam worden namelijk niet vergeten. Zoals voorgaande jaren wordt er op de zaterdag na de paasmaaltijd op 8 april voor kinderen tot 12 jaar weer een kinderpaasfeest opgezet met volop spel, eten en drinken. Het thema van ons kinderpaasfeest is Winnaar! Helpt u mee om deze winnaars in het zonnetje te zetten?

Hoe helpt u mee? Ondersteun ons financieel: een viergangendiner voor 500 gasten en het kinderpaasfeest voor 200 kinderen is een kostbare onderneming. Elke gift telt! U kunt uw bijdrage overmaken naar NL53 RABO 0159 039 525 t.n.v. Victory Outreach Rotterdam o.v.v. Gift Paasdiner 2024. Of geef gemakkelijk via onze website www.vorotterdam.nl/go/geven/pasen/ Ondersteun ons materieel: er is een lijst beschikbaar van de spullen die we nog nodig hebben om deze twee dagen tot een succes te maken. Vraag deze lijst op via events@vorotterdam.nl Word vrijwilliger: we hebben extra handen nodig om deze dagen succesvol te laten verlopen. Stuur een e-mail met uw gegevens en telefoonnummer naar contact@vorotterdam.nl. en laat ons weten wat u wilt doen. U wordt dan gebeld.

U kunt ook geven via bankoverschrijving. Dit kan door uw gift over te maken op: IBAN: NL53 RABO 0159 039 525 T.a.v.: Victory Outreach Rotterdam Referentie: Paasgift 2024

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-840 48 962 of 010-466 59 05 en via e-mail contact@vorotterdam.nl. Mijnsherenplein 9, 3081 CN Rotterdam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV