bruisende zaken

Laat jouw huid ‘los’ in onze handen

Laat jouw huid ‘los’ in onze handen

01-02-2024

Het is winter en ook jouw huid heeft veel meer te verduren. Túúrlijk, want de kou van buiten en de warmte van binnen eisen hun tol. Jouw vochtarme, gevoelige en drogere huid heeft speciale aandacht nodig.

Lichaam en gezicht

Daarvoor bedachten wij 2 unieke skin boost treatments, zowel voor het lichaam als voor het gezicht. Resultaat, exclusiviteit en ontspanning staan centraal tijdens deze behandelingen, die uitgevoerd worden door onze zeer ervaren huidspecialisten.

Laat jouw huid ‘los’ in onze handen

Niks moet overigens, wij luisteren altijd naar jouw wensen. Want wij willen vooral dat jij je thuis en helemaal op je gemak voelt. Laat ons maar mixen, mengen en matchen met de vele behandelwijzen, ingrediënten en apparatuur die wij voorhanden hebben.

Kies jouw moment

Boost 1 face Reinigen ~ huidanalyse ~ fruitzuurpeeling ~ zuiveren ~ mix/meng/match ~ afsluiting en advies € 145,00 Boost 2 body Huidanalyse ~ mix/meng/match ~` jouw huid/jouw apparaat ~ afsluiting en advies € 175,00 Wil jij op topniveau werken aan huidverbetering en anti-aging dan heten wij je van harte welkom in ons instituut.

Eerst nog wat meer uitleg? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Whatsapp: 06-34018636 Website: vitalhuidinstituut.nl Telefoon: 0180-222000

Vital Huidinstituut is 32 jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV