bruisende zaken

Dé snack- en cocktailbar met haute couture snacks

Dé snack- en cocktailbar met haute couture snacks

01-09-2022

In 2014 opende Tante Nel de deuren in de bruisende binnenstad van Rotterdam. Dankzij de frisse, eigentijdse aanpak is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Vorig jaar nam Sara Akoucham het bedrijf midden in coronatijd over. “Ik zag de potentie van het concept en ben er vol voor gegaan”, vertelt Sara gedreven.

Lekker eten in een huiselijke sfeer

“We zijn meer dan een gewone snackbar. Bij ons vind je net wat luxere gerechten, we gaan voor kwaliteit. Specialiteiten zijn onze huisgemaakte frikandel, gemaakt van Limousin rund en Porc au Grain varken, en ons huisgemaakte stoofvlees. Beiden zijn afkomstig van scharrelslagerij Kieboom en kun je alleen bij ons krijgen. Daarnaast is onze patat rendang, een Indonesisch stoofgerecht, een hardloper. Indonesiërs zeggen dat het ‘the real deal’ is, dus dan doen we toch iets goed. We proberen sowieso regelmatig nieuwe producten uit, we willen echt iets bijzonders bieden.”

Persoonlijke service

Uniek is dat je bij Tante Nel een zeer uitgebreide keuze hebt in gin-tonics. “In die zin zijn we ook een cocktailbar. Een milkshake met wat gin en/of rum erin is bij ons geen probleem.” Het team van Tante Nel is even gepassioneerd als Sara. “We zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen die bij ons komen en maken graag tijd voor een praatje. Als het uit het hart komt, dan raak je de harten ook, zo is mijn overtuiging.”

Huiselijk en gezellig

Tante Nel is vernoemd naar een bestaand persoon. “Zij is integer, sensitief, sociaal, zorgzaam en houdt van mensen en lekker eten. Vorig jaar heb ik de inrichting van de zaak onder handen genomen om deze karaktereigenschappen tot uitdrukking te laten komen, met als resultaat een warme, huiselijke sfeer. Als je hier eenmaal zit (binnen of op ons ruime terras) dan wil je niet meer weg en wil je je alleen nog maar in de watten laten leggen door Tante Nel!” Tip: als je een feestje te vieren hebt, kun je Tante Nel afhuren.

Tante Nel | Pannekoekstraat 53A, Rotterdam | 010-846 0265 | info@tante-nel.com | www.tante-nel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV