Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Van inspiratie naar sfeer in huis

Van inspiratie naar sfeer in huis

01-01-2023

Waar hout veel onderhoud nodig heeft, is een pvc-vloer juist heel onderhoudsvriendelijk. Het kan goed tegen water en kan zeer goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en vinyl is pvc ijzersterk. Daarom wordt pvc ook veel gebruikt in projectstofferingen.

Mario’s Vloeren is een ervaren bedrijf op het gebied van stofferen. De specialist voor al uw pvc-, tapijt- en marmoleumvloeren, raamdecoratie en behang. Ook voor het plaatsen van trapbekleding bent u bij Mario’s Vloeren aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en volledige inzet maken dat u altijd gegarandeerd bent van een perfect, prachtig en duurzaam resultaat.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is in uw huis? Bezoek onze showroom! Wij helpen u graag met een passend advies.

Bezoek onze showroom Kerkwijk 87a, Berlicum 073-785 5591 mariosvloeren@outlook.com Meer zien? www.mariosvloeren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10871 - Glow Hair Studio