bruisende zaken

De lekkerste koffie en thee in Den Bosch

De lekkerste koffie en thee in Den Bosch

01-09-2022

Aan de Snellestraat 8 in ’s-Hertogenbosch heten wij jullie van harte welkom in onze nieuwe, gezellige vestiging van Kaldi! Net achter de markt, te midden van leuke authentieke winkels en restaurantjes, hebben we onze winkel met proeflokaal.

Na een afwezigheid van twee jaar in de mooie sfeervolle binnenstad van ‘s-Hertogenbosch hebben wij voor jullie de lekkerste koffie en thee in onze winkel. Met alleen koffiebonen of thee kun je thuis natuurlijk nog niet aan de slag, dus hebben we een mooi assortiment in zetsystemen, accessoires en onderhoudsproducten.

Maar Kaldi is meer dan alleen een winkel, in ons proeflokaal trakteren wij je op de lekkerste koffie- en theespecialiteiten met natuurlijk iets lekkers erbij.

Kom snel langs! Judith en Ruben

Snellestraat 8, ‘s-Hertogenbosch T . 073 7855963 E. info@kaldidenbosch.nl www.kaldidenbosch.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).