bruisende zaken

Kwaliteit en vakmanschap in tegelwerk

Kwaliteit en vakmanschap in tegelwerk

01-01-2024

In 1978 startten drie broers hun eigen onderneming: gebroeders Van Hooydonck. Ze legden tegels en voerden chapewerken uit. In 1989 werd een toonzaal geopend voor de verkoop van vloer- en wandtegels. Inmiddels wordt het familiebedrijf voortgezet door Marina en schoondochter Ellen. Zij zijn het gezicht van de toonzaal, die sinds april 2022 verhuisd is van de Handelsstraat naar Spijker 86 H in Essen.

Betonlook, houtlook, natuursteenlook en patroontegels zijn momenteel heel populair. “Vroeger was natuursteen in trek, maar keramische tegels zijn een stuk praktischer. Ze zijn sowieso niet van echt te onderscheiden en ook nog eens veel makkelijker te onderhouden. We bieden een uitgebreide keuze en hebben iets voor ieder interieur en budget. Er is ook een outlet afdeling met tegels die je direct tegen spotprijzen kunt meenemen. Verder verkopen we buitentegels van MBI: de geoceramica (keramische tegels met betonlaag) of betontegels voor de Nederlandse markt. In België worden vooral keramische tegels van twee centimeter dik gebruikt voor terrassen, daar hebben we eveneens een groot assortiment van.”

Maatwerk

“Wij leveren ook maatwerk: vensterbanken, keuken-bladen, raam- en deurdorpels, bekleding van open haard of kachel en dergelijke in natuursteen of composiet.” In de toonzaal kun je een goede indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Deskundig advies

Gebroeders Van Hooydonck heeft een behoorlijke naam opgebouwd in de regio. “We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. In de toonzaal nemen we alle tijd om je te helpen een passende keuze te maken. We geven tevens advies over onderhoud, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van je aankoop. De positieve reacties en foto’s die tevreden klanten ons toesturen geven ons dan ook veel voldoening.”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bezoek de website!

Spijker 86 H, Essen | 0032 (0)3 667 2 0 47 | info@vanhooydonckessen.be | www.gebroedersvanhooydonck.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie