bruisende zaken

& Bewonder: love your curves

& Bewonder: love your curves

01-06-2023

De zomer is in aantocht. Is je kledingkast al helemaal up-to-date? Het is nu de ideale tijd om deze aan te vullen met fijne basics voor het voorjaar en de zomer.

Volg ons op Facebook, scan de QR-code

Mixed en puur linnen, luchtig viscose en fijn katoen zijn de winnaars in de winkel. Deze stoffen dragen comfortabel en zijn qua draagcomfort ideaal voor alle temperaturen, dus ook voor die heerlijke vakantie die in aantocht is.

Is je jeans aan vervanging toe, heb je nieuwe shirts nodig of een korte broek misschien? Zoek je iets specifieks voor een bruiloft of een feest, of wil je juist comfortabel flaneren over de boulevard in Spanje? We helpen je graag.

De collectie wisselt regelmatig, Only Carmakoma levert bijvoorbeeld elke week nieuwe items aan. Op de mode hoef je dus niet te letten, dat is allemaal al geregeld. Kies je favoriete kleur, model, print en materiaal en zorg dat je er ontzettend blij van wordt, enkel om in de kast te hangen gaan we het niet aan je verkopen. Met een glimlach de deur uit, daar gaan we voor! & Bewonder het voorjaar

Passage 2 (hoek Raadhuisstraat), Roosendaal info@bydebster.nl www.bewonderjecurves.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur