bruisende zaken

Met de hulp van paarden

Met de hulp van paarden

01-01-2023

Loop je regelmatig vast? Heb je moeite met het maken van keuzes? Of vind je het bijvoorbeeld lastig om grenzen te stellen? Monique Doggen-Eggermont, eigenaresse van MO.Care, kan je hierbij helpen. “Hoe ik dat doe? Via paardencoaching. Met de hulp van paarden maak ik je bewust van je gedrag en emoties en gaan we samen aan de slag om eventuele belemmerende factoren aan te pakken.”

Monique werkt al haar hele leven in het speciaal onderwijs. Ervaring die haar al tien jaar van pas komt in haar eigen onderneming die ze naast haar baan in het voortgezet speciaal onderwijs runt. “Sinds 2012 begeleid ik kinderen en (jong)volwassenen met een beperking of psychische aandoening / stoornis individueel op allerlei gebieden. Sinds vier jaar doe ik dat hoofdzakelijk als gecertificeerd kinder- en paardencoach. De resultaten van paardencoaching zijn vaak zo overweldigend dat ik tegenwoordig in principe altijd de hulp van mijn paard inzet.”

Bijzondere ervaring

Mensen zijn erg goed in het onderdrukken van hun gevoel. Maar terwijl je daar in gesprek met iemand vaak luchtig overheen kunt praten, kun je een paard niet voor de gek houden. “Een paard voelt meteen feilloos aan waar het probleem zit, doordat het reageert op (onbewuste) spanning, energie en je uitstraling. Door aanvullend op de reactie van het paard de juiste vragen te stellen, kom je veel sneller tot de kern van een probleem en krijg je inzichten die je helpen om weer helemaal in balans te komen. Zelfs één sessie kan al een groot verschil maken.” Monique zou het dan ook het liefst iedereen aanraden om eens zelf het effect van paardencoaching te ervaren. “Gun jezelf dat cadeautje, want het is een bijzondere ervaring die

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wil je voor jezelf, voor je zoon / dochter of voor je bedrijf een afspraak plannen? Neem dan een kijkje www.mocarecoaching.com of neem contact op voor meer info.

Gun jezelf dat cadeautje, want het is een bijzondere ervaring die je leven kan veranderen!

MO.Care | Manege de Paardenhoeve, Bergen op Zoom | 06-31764712 | www.mocarecoaching.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen