bruisende zaken

Massage & Preventie

Massage & Preventie

01-09-2022

Heel vaak komen mensen voor een massage als ze (pijn)klachten hebben. Eigenlijk is het dan al te laat. Massage is namelijk heel goed preventief in te zetten. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je lichaam zich kan ontspannen tussen hard werken door, of om te gaan luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen tijdens een therapeutische massagebehandeling.

‘Na een massage verlaten mensen als herboren weer de praktijk’

Hierdoor kun je gaan voelen waar de pijntjes zitten (deze komen vaak duidelijker naar voren tijdens een massage, juist omdat je dan met aandacht kan luisteren en voelen). In het Oosten van de wereld hebben ze dit over het algemeen beter door, daar hoort massage en lichaamswerk bij het leven en is er veel meer aandacht voor preventie.

Symptoombestrijding

Uiteindelijk is voorkomen van klachten en ziekten ook beter dan het uit te zitten tot het te laat is en je echt klachten krijgt waarvoor je behandeld moet worden. Hier in het Westen wordt ook vaak gedaan aan symptoombestrijding, waardoor de oorzaak van de klacht vaak over het hoofd wordt gezien of niet eens wordt bekeken. Ik werk dan ook vanuit een holistische visie, waarbij niet alleen wordt gekeken naar jouw klacht/probleem, maar ook naar de oorzaak en de oorsprong hiervan.

Wil jij voorkomen dat je (pijn)klachten krijgt of leren luisteren naar je lichaam zodat je die subtiele signalen kan leren verstaan en daar actie op kan ondernemen?

Er zijn vele mogelijkheden waarmee je dit kan doen, voor de een is ontspanning genoeg, terwijl bij de ander het spirituele of mentale aspect juist voorop staat. Samen kunnen we kijken wat voor jou passend is, afstemmen is het belangrijkst. Er wordt tijdens de behandeling rekening gehouden met waar jij staat en waar jij behoefte aan hebt.

Je bent van harte welkom!

LunaNova Noordzijde Haven 48, Bergen op Zoom 06 22940604 info@lunanovamassage.nl www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie