bruisende zaken

‘Ik zie mezelf vooral als ondernemer’

‘Ik zie mezelf vooral als ondernemer’

01-06-2023

Leon Evers had al een tijd geen plezier meer in zijn werk, en wilde iets anders. Toen hij het boek ‘IK’ van spreker, trainer en schrijver Remco Claassen las, werd hij geïnspireerd om na te denken over wat hij wilde met zijn leven. Zeven jaar later startte hij onder de naam SEMFA zijn eigen onderneming.

Controle over beweging

Voor fysiotherapeuten

Wat doet Leon precies? “Ik heb een fysiotherapiepraktijk overgenomen in Oosterhout, die wordt onder mijn begeleiding gerund door een collega fysiotherapeut. Daardoor kan ik me volledig focussen op datgene waar mijn drive ligt. Zo ben ik in te huren voor consultancy door praktijkeigenaren, ik vind het prachtig om hen met mijn kennis en ervaring te helpen bij het optimaliseren van hun fysiotherapiepraktijk. Daarnaast geef ik workshops voor jonge fysiotherapeuten. Daarbij leren ze vooral praktische vaardigheden die in de opleiding niet of minder aan bod komen.”

Neem zelf controle

Verder verzorgt SEMFA lezingen en cursussen voor mensen die worstelen met lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, evenals massageworkshops. “Ik vertel dan bijvoorbeeld waarom ze bepaalde oefeningen moeten doen en hoe dat dan werkt. Met als doel dat ze uiteindelijk weer de controle terugkrijgen over hun eigen lichaam. Ik maak altijd de vergelijking met een vaatwasser. Het is leuk dat je die hebt, maar je moet wel weten wanneer je op welke knoppen moet drukken. We hebben maar één lichaam, daar moeten we zuinig op zijn.”

The Neverending Story

“Ik zie mezelf vooral als ondernemer. SEMFA is een bedrijf dat nooit af is, het zal alleen maar verder groeien. Ik ben er 24/7 mee bezig maar dat is niet erg, het geeft mij ontzettend veel energie!”

SEMFA controle over beweging 06-19140787 | Mail: info@semfa.nl www.semfa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum