bruisende zaken

Voor iedere gelegenheid een mooi boeket en cadeauartikelen!

Voor iedere gelegenheid een mooi boeket en cadeauartikelen!

01-05-2022

Je bent van harte welkom bij BloemenInterieur voor een op maat gemaakt boeket en bloemstuk. Marianne is gespecialiseerd in het maken van grotere stukken, zoals rouwstukken en trouwbloemen. Uiteraard worden deze bloemstukken op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Wat jouw wensen ook zijn, bij BloemenInterieur is bijna alles mogelijk.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om bloemen te laten bezorgen. Bij een verjaardag, de geboorte van een kindje of als iemand ziek is: een bosje bloemen is altijd een mooi gebaar.

Bij BloemenInterieur regel je het in een handomdraai.

De winkel is aangesloten bij diverse bezorgorganisaties, zodat je over heel de wereld bloemen kunt verzenden. Naast een mooi boeket of bloemstuk kun je bij BloemenInterieur ook terecht voor mooie woonaccessoires en cadeauartikelen. Ook hebben wij kaarsen van Yankee Candle, Ashleigh & Burwood en WoodWick. Verder vind je bij ons onder andere prachtige kaarten, wanddecoratie van Heinen Delfts Blauw en leuke decoraties voor in huis.

Breng jij binnenkort een bezoek?

Volop gratis parkeer-gelegenheid

BloemenInterieur | Eigenaresse: Marianne van Zanten | Gangboord 1A Raamsdonksveer 0162-225539 | info@bloemeninterieur.com | www.bloemeninterieur.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik