column

Eerst nog even carnaval vieren!

Eerst nog even carnaval vieren!

01-02-2024

De sfeerverlichting is weer verdwenen en de dagen worden weer zichtbaar langer. Voor sommige horecabedrijven zullen misschien aan het einde van de maand alweer de terrassen zomerklaar gemaakt worden. We weten ook dat de winter nog wat grillen kan vertonen met kou en neerslag. Overigens hebben we van het laatste genoeg gezien de afgelopen maanden.

Maar eerst nog even carnaval vieren! En verwen je geliefde op Valentijnsdag met een presentje of een etentje… De lente is in aantocht. De nieuwe collecties worden weer gepresenteerd in de winkels.

In het centrum zal dit voorjaar gestart worden met een renovatie van de Stationsstraat en het Molenpleintje. Het kan er alleen maar beter van worden. Hopelijk gaat het vlot met de werkzaamheden en kunnen we voor de zomer weer gebruikmaken van een nieuwe straat, plein en bijbehorende inrichting.

Wat wel allemaal tegelijk is gekomen is de leegstand door verschillende omstandigheden van sommige panden per 1 januari. Een snelle oplossing is niet voorhanden, maar er is wel al beweging geconstateerd. Gelukkig is er interesse van ondernemers om te kijken of er mogelijkheden zijn voor uitbreiding(en) of nieuwe vestigingen. Laten we hopen dat de verhuurders ook meegaan in de marktwerking om langdurige problemen te voorkomen. Overigens is er vanuit die hoek ook positief nieuws gehoord. Hopelijk snel resultaat. De meeste evenementen in het centrum staan eigenlijk verder in het jaar op het programma. Eigenlijk bijt Koningsdag de spits af van de reeks. Komende maand zal ook de stemming zijn van de mooiste boom van Europa. Wij weten dat hij hier in Oisterwijk staat. Stemmen jullie weer op deze Marialinde? Volg hiervoor de plaatselijke bekendmakingen en social media.

Denken jullie aan je Valentijn op 14 februari? Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur