bruisende zaken

Je nieuwe outfit scoor je bij: Nektarin

Je nieuwe outfit scoor je bij: Nektarin

01-10-2023

Er komen niet alleen meerdere generaties als klant over de vloer, ook damesmodezaak Nektarin in Goirle zelf wordt gerund door twee generaties: Nesrin Cetinel en haar dochter Türkan. “Mijn moeder is deze zaak ruim vijf jaar geleden begonnen en daar ben ik ontzettend trots op. En dat ik nu sinds een aantal maanden samen met haar in de winkel sta, is natuurlijk helemaal geweldig!”

Beide dames hebben overduidelijk een passie voor mode en die komt tot uiting in de veelzijdige collectie van Nektarin. Nesrin: “Onze collectie is vrij uitgebreid met voor ieder wel wat wils. Qua merken, qua stijlen en qua prijsklassen. Dus of je nu komt voor een casual outfit of een mooie jurk zoekt voor een feestje, we hebben het allemaal!” Moeder en dochter benadrukken dat iedereen meer dan welkom is om gewoon even te komen snuffelen. Türkan: “Dames hebben soms het idee dat Nektarin een dure damesmodezaak is, maar dat is absoluut niet het geval. We hebben juist outfits in elke prijsklasse. Bovendien is de sfeer altijd gezellig, staan de koffie en thee klaar en mocht je wat hulp kunnen gebruiken, dan voorzien we je maar al te graag van goed én eerlijk advies.” Behalve tijdens de reguliere openingstijden van Nektarin, kun je ook tijdens de speciale ladies’ nights kennismaken met de uitgebreide collectie. “Superleuke avonden die je op inschrijving bij kunt wonen”, vertelt Nesrin enthousiast. “Je krijgt een hapje en een drankje, de collectie wordt geshowd door onze twee vaste modellen en na afloop kun je zelf ook op je gemak alles passen en shoppen met tien procent korting. Houd onze social media (Facebook en Instagram) in de gaten voor de aankondiging van de volgende ladies’ night.” En wil je zelf een ladies’ night plannen voor jouw vriendinnenclubje of bijvoorbeeld wat vrouwelijke collega’s of familieleden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. “We zien je dus graag snel bij Nektarin!”

de juistE outfits in elke prijsklasse

Tilburgseweg 57A, Goirle (NL) | +31 6 13774345 | info@nektarin.nl | nektarin.goirle | nektarin.goirle

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).