bruisende zaken

Proef de passie bij vuur en vlam

Proef de passie bij vuur en vlam

01-10-2023

Restaurant Vuur en Vlam in Oisterwijk is een populaire bestemming voor vleesliefhebbers die op zoek zijn naar een smaakvolle en betaalbare culinaire ervaring. Op donderdag organiseert het restaurant een speciale High-meat dag, waar gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd bestaande uit vier stukken hoogwaardig vlees, perfect gegaard en geserveerd met vier heerlijke sausjes, en dat alles voor slechts € 29,95 per persoon.

Smaakt naar meer

Het restaurant staat bekend om zijn vakmanschap en passie voor vlees. Tijdens de High-meat dag worden gasten verwend met een selectie van verschillende soorten rundvlees zoals rib-eye, bavette en ossehaas. Het vierde stuk vlees wisselt elke week. Elk stuk vlees wordt zorgvuldig bereid en perfect gegaard, zodat de smaken en texturen optimaal tot hun recht komen.

Om de smaakervaring compleet te maken, worden de vleesgerechten geserveerd met vier heerlijke sausjes die perfect passen bij de verschillende smaken van het vlees. Naast de sauzen worden de gerechten ook geserveerd met patatas bravas, truffelfriet en bijpassende groenten.

De High-meat dag bij Vuur en Vlam is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een geweldige gelegenheid om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Het restaurant biedt een gezellige en ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van goed gezelschap en heerlijk eten.

Als je een liefhebber bent van hoogwaardig vlees en op zoek bent naar een betaalbare culinaire ervaring, dan is de High-meat dag bij Vuur en Vlam in Oisterwijk zeker een bezoek waard. Laat je verwennen met smaakvol vlees en heerlijke sausjes en geniet van een onvergetelijke avond vol culinair genot.

Bedankt voor de goede zorgen, met bruisende groet,

De Lind 61, Oisterwijk 013 - 521 1035 info@vuurenvlam-oisterwijk.nl www.vuurenvlam-oisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).