bruisende zaken

Array

Array

01-09-2023

In de Kerkstraat in Oisterwijk vind je sinds kort TrendJetter. Deze in Tilburg en online al erg geliefde lifestyle store heeft een bijzonder gevarieerd en steeds wisselend aanbod van must-haves en trends. Van kleding en accessoires tot cadeauartikelen, decoratie en meer. Alle producten van TrendJetter zijn voor de echte fashion addict en trend lover.

voor de echte fashion addict en trend lover

Trendy en populair. Vanaf het moment dat het in de mode komt, koopt ondernemende zaakvoerster Mariëtte er enkele exemplaren van in, plaatst deze in de winkels én in de webshop, op Facebook, Instagram en TikTok. Zodra ze op zijn, zoeken zij en haar team andere items. In deze spannende shop vind je dus wekelijks nieuwe, unieke artikelen en voor iedere maat is er wat.

Mariëtte: “Wat we heel veel horen is dat klanten ons een hele leuke collectie vinden hebben die heel betaalbaar is. Mensen komen vaak wekelijks even binnen om te kijken wat het nieuwe aanbod is. We hebben heel veel leuke dingen en 18- tot 75-jarigen in onze klantenkring. Via de webshop leveren we in heel Nederland en België.” Op trendjetter.nl vind je een groot deel van de collectie. Via de chat van de webshop en WhatsApp antwoordt het team graag op vragen. In de winkels kun je je laten stylen en adviseren. TrendJetter werkt heel persoonlijk en helpt uitgebreid. Ook bij het uitzoeken van een moeilijk cadeau of bij hun luxe paskamers in de Kerkstraat.

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet.

Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

TrendJetter Lifestyle Boutique: Kerkstraat 3, Oisterwijk TrendJetter Lifestyle Store, Ketelhavenplein 47, Tilburg Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 17u30, zaterdag van 10u tot 17u WhatsApp en Tel: 013-2079111 | www.trendjetter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).