column

Passie voor chocola

Passie voor chocola

01-03-2024

Fantastisch nieuws! Chocola Belga is herrezen aan de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen, met een vernieuwd pand dat niet alleen gastvrijheid uitstraalt, maar ook een betoverende ruimte biedt voor meeslepende chocoladeworkshops. Onder leiding van eigenaresse Angela Krijgsman staan we klaar om zowel jou als onze zakelijke klanten een onvergetelijke chocolade-ervaring te bezorgen.

Voor bedrijven bieden we grenzeloze mogelijkheden, van exclusieve bonbons met het bedrijfslogo tot verrukkelijke chocoladeletters en kerstballen. Bij Chocola Belga ben je verzekerd van ambachtelijk vakmanschap en smaakexplosies die bijna grenzeloos zijn.

Ontdek de crème de la crème van chocolade met onze Belgische Callebaut-chocolade. Wij denken graag mee, ook wat betreft je budget. Regelmatige samenwerking? Geen probleem! We hebben al succesvolle partnerschappen met gerenommeerde hotels en een bekende sauna.

Naast op maat gemaakte chocoladespecialiteiten bieden we ook uitgebreide chocoladeworkshops. Of je nu een bedrijf, kinderen of een groep vriendinnen bent, ontdek de mogelijkheden en laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Chocola Belga!

Chocola Belga Burchtstraat 31, Nijmegen Bisschop Hamerstraat 6, Nijmegen 06-24490563 | www.chocola-belga.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere