bruisende zaken

Ontdek de behandelingen van Kapsalon Flor

Ontdek de behandelingen van Kapsalon Flor

01-05-2022

Kapsalon Flor is een kapper in het hartje van Nijmegen waar jij je direct welkom zult voelen. Bij ons kunnen zowel heren, dames als kinderen terecht bij één van onze professionele kappers. Kapsalon Flor is haarverwennerij Pur Sang. Bij ons kom je niet alleen voor een kleur- of knipbeurt, maar beleef je een totale kappersbeleving!

haar-verwennerij pur sang

Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Kapsalon Flor word je in de watten gelegd: Genieten van de lekkerste koffie uit Nijmegen, een ontspannend muziekje, een gezellig praatje en tijdens je behandeling heerlijke ontspanning door een fijne hoofdmassage. Persoonlijke aandacht, is voor ons een tweede natuur. Door naar jouw wensen te luisteren en onze expertise toe te passen, creëren we samen het kapsel dat bij jou en je identiteit past. Jij staat altijd op nummer 1.

Authentic Beaty Concept

Om een canvas voor mooi haar te creëren, kun je bij ons genieten van een multi-sensorisch Authentic Beaty Concept Memento behandeling, geïnspireerd door mindfulness. Ontdek hoe een harmonieuze waservaring, haar- en hoofdhuid reinigt en zuivert door massagebewegingen die gericht zijn op specifieke drukpunten om ontspanning te bevorderen. Om haar, geest en ziel opnieuw in balans te brengen, worden langzame en ritmische bewegingen gebruikt om een moment te creëren dat het onthouden waard is.

Van balayage, permanent, krullen en kroeshaar, highlights of tot slechts de uitgroei bijwerken, de specialisten van Kapslon Flor zijn in onze vestiging in Nijmegen van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de kapsalon met een glimlach verlaat. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en de beste kniptechnieken zoals Japanse layers, effileren, slicen, inknippen en choppen. Daarnaast werken wij met vegan en duurzame producten.

De kapper voor perfecte krullen

oek je een professionele en kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? En ben je op zoek naar een kapsalon die geeft om dierenwelzijn en het milieu? Wij zijn een vegan kapper (de enige in Nijmegen!) en gebruiken alleen diervriendelijke en duurzame producten, ook hanteren wij een unieke duurzame werkwijze. Loop gezellig binnen of maak online een afspraak bij Kapsalon Flor in De Betouwstraat in Nijmegen. We helpen je graag! In onze kapsalon zien we ze regelmatig: krullen. Er zijn vele verschillende soorten haren en krullen: van dik tot dun, haar met een slag, kroeshaar of gepermanent haar, en elk type haar stelt eigen specifieke eisen aan behandeling en bewerking. De ene krul mag wat meer ruimte krijgen, terwijl de andere juist meer behoefte heeft aan ondersteuning. Voor elk type haar en type krul bekijken wij als krullen kapper wat de specifieke behoeften zijn om zo te bepalen welke kniptechnieken en verzorgingsproducten het beste bij jou passen.

De meeste kappers knippen krullen zoals ze steil haar knippen. Bij Kapsalon Flor weten ze dat je krullen anders moet behandelen. Eigenaresse Flor heeft veel ervaring in het knippen en verzorgen van krullen, zelf is ze ook trotse eigenaar van een volle bos krullen. Mede door de Curly Girl Methode (ook wel GC-Methode) weet onze krullen kapper hoe je jouw krullen het beste moet verzorgen.

Krullend haar heeft meer vocht nodig dan steil haar, dit betekent niet dat mensen met steil haar geen baat kunnen hebben bij onze methodes. Sterker nog, het zou ook nog kunnen dat je denkt steil haar te hebben, maar dat door het toepassen van onze methode je meer krul of slag blijkt te hebben dan je eerst dacht! Het vermijden van slechte ingrediënten in je haarproducten is natuurlijk verstandig voor elk haartype, niet alleen voor krullend haar. Wij gebruiken en hanteren het Authentic Beauty Concept. Vegan producten en een duurzame werkwijze, die uitermate geschikt zijn voor jouw perfecte krullen.

In De Betouwstraat 18, Nijmegen 024-3888322 salonflornijmegen www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef