column

Graag tot ziens bij Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’!

Graag tot ziens bij Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’!

01-03-2022

Magnetische pulsen zorgen voor het effectief insluizen van de werkstoffen. Deze combinatiebehandeling zet de huid aan tot regeneratie en zorgt voor een diepe doordringbaarheid in de huid van de actieve werkstoffen in de serum capsules.

Strippenkaart van 6 Wish Pro behandelingen van €549,- NU voor €457,50

Effect van de behandeling: verhoogde bloedsomloop verwijdert dode huidcellen verbetert de lymfatische drainage voedt de huid met actieve ingrediënten verstevigt gezichtsspieren verfijnt poriën kalmeert de geïrriteerde huid Kortom: deze behandeling is perfect voor iedereen die aan huidverbetering wil doen, maar dan op een ontspannen en rustgevende manier! Deze behandeling voeren we uit bij Beauty & Wellnesscare Luna Cuijk en Doetinchem.

Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’ biedt een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaats-behandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellness-behandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

www.beautyandwellnesscareluna.nl Lavendel 256, Cuijk | 06-48086594 | IJsselkade 9a, Doetinchem | 06-10516864 | info@beautyandwellnesscareluna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering