bruisende zaken

Iedereen heeft een coach nodig om van zijn leven het mooiste leven te maken!

Iedereen heeft een coach nodig om van zijn leven het mooiste leven te maken!

01-05-2023

Hey, ik ben Gita. Ik werk met jongeren en volwassenen die zich onzeker voelen, zichzelf niet durven te zijn of angsten hebben. Samen gaan we aan de slag om de oorzaak te vinden van al die gevoelens. Ik ga je helpen om bewust te worden van al die negatieve gedachten en om deze om te zetten naar een positieve mindset.

Je kan bij mij terecht voor individuele trajecten en workshops: Ik bied coaching, hypnotherapie en accesS bars sessies aan.

Herken je jezelf in 1 of meer van deze punten?

Je maakt je vaak zorgen over wat anderen van jou denken. Je wilt graag dat mensen jou leuk vinden en je blijft wat zij zeggen over jou herhalen in je hoofd.

Je vergelijkt jezelf steeds met anderen en dan vind je dat je het zelf veel minder goed doet. Je laat de angst om te mislukken je tegenhouden om voor je dromen te gaan. Je bekritiseert jezelf door te zeggen ‘ik ben dom, dik, te dun, lelijk of…’ Je voelt je niet goed over jezelf. Heimelijk denk je dat mensen je zullen verlaten omdat je niet goed, niet mooi, niet interessant genoeg bent.

Je wilt altijd alles perfect doen, je vindt wat je doet nooit goed genoeg.

Dat is precies waar ik je bij ondersteun en begeleid. Ik geef je tools en inzichten om anders in het leven te staan.

Het resultaat is dat je meer zelfvertrouwen ervaart, jezelf accepteert precies zoals je bent, jezelf volledig durft te zijn en positiever in het leven staat.

Waarom doe ik wat ik doe?

Omdat ik hooggevoelig ben, kan ik goed aanvoelen wat er speelt. Ik oordeel daarbij niet en accepteer en waardeer je precies zoals je bent. Je komt tot nieuwe inzichten wanneer ik je een spiegel voorhoud. Ik ben een liefdevolle, goede lifecoach, hypnotherapeut en Access Bars practitioner.

Dit kon ik enkele jaren geleden niet over mezelf zeggen. Ik had de overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik ben een bang en onzeker persoon’. Hierdoor haalde ik mezelf steeds naar beneden, hield ik me klein en kampte met veel faalangst.

Door te fungeren als vrijwillig jongerencoach werd mijn missie al snel duidelijk. Ik merkte op dat coachen mij enorm veel energie en voldoening gaf. Met veel energie en enthousiasme ben ik diverse opleidingen gaan volgen en met succes afgerond. Door deze stappen te hebben genomen, heb ik mijn zielsmissie en mezelf gevonden! Ik sta krachtig en positief in het leven, met een sterke wil om dit door te geven aan anderen.

Ik heb een tweede kans gekregen om mezelf te ontdekken en gelukkig in het leven te staan. Deze tweede kans wens ik aan iedereen door te geven, want iedereen heeft het recht op een gelukkig leven.

Philippe Spethstraat 86, 2950 Kapellen 0479/683248 reachingout.be@gmail.com www.reachingout.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS



De kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC