bruisende zaken

Geef niet op… Maar vecht voor je eigen bestaan!

Geef niet op… Maar vecht voor je eigen bestaan!

01-09-2022

Bezige bij als ze is, is Jolanda Philipse altijd wel ergens mee bezig. Is het niet met haar werk, dan is het wel met haar nieuwe boek over persoonlijke faillissementen dat in oktober uitkomt. “Met dit boek wil ik de mensen meegeven hoe ze dicht bij zichzelf kunnen blijven in deze moeilijke tijd, maar het boek is ook voorzien van praktische tips over hoe je geld kunt besparen. Het geeft je een handleiding over geld besparen en wat de mogelijkheden zijn .”

Jolanda weet maar al te goed hoe het voelt. “In 2021 werd mijn persoonlijke faillissement aangevraagd, maar binnen een half jaar werd dat alweer opgeheven. Hoe? Doordat ik mijzelf altijd staande heb weten te houden en niet klakkeloos de adviezen van alle instanties hebt opgevolgd. Zij zijn het immers niet die voor jou de rekening gaan betalen, dat moet je helemaal zelf doen. Vandaar dat ik destijds heb besloten om mijn eigen plan te trekken, en met succes!” Zelf kwam Jolanda sterker en met heel wat lessen rijker uit haar persoonlijke faillissement. Die kennis en ervaring wil zij nu via haar boek delen met anderen die in dezelfde situatie belanden. “Het is dus een leerzaam boek, waar je absoluut je voordeel mee kunt doen. Een persoonlijk faillissement kost ontzettend veel energie, maar als je weet wat er voor mogelijkheden zijn, dan zal je merken dat het je veel geld oplevert. Het belangrijkste is: vecht voor je eigen bestaan, want uiteindelijk betaalt niemand anders je rekeningen.” Dit boek zal overigens ook ‘op de pof’ te koop zijn. “Als gevolg van een persoonlijk faillissement heeft niet iedereen geld over om een boek aan te schaffen, ook al is het niet duur. Deze mensen kunnen het op de pof kopen en mij betalen op het moment dat ze, mede dankzij de tips in mijn boek, genoeg geld hebben bespaard (uiteraard wel binnen een bepaalde termijn).” Je kunt het boek nu al pre-orderen door je email-adres achter te laten via de mail: jolandaph4140@gmail.com

‘een boek over hoe blijf ik staande tijdens een persoonlijk faillissement’

J. Philipse Advies | Eigenaresse: Jolanda Philipse | jolandaph4140@gmail.com | 06 82787703

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen