bruisende zaken

Een Skin Ceremonie: Huid, geest en ziel in balans brengen

Een Skin Ceremonie: Huid, geest en ziel in balans brengen

01-03-2024

Een Skin Ceremonie bij Skin & Soul is een holistische benadering van huidverzorging die verder gaat dan alleen het oppervlakkige behandelen van de huid. Het is een diepgaande ervaring die gericht is op het herstellen van balans tussen lichaam en geest, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken en elementen om zowel de fysieke als de spirituele aspecten van welzijn aan te pakken.

Tijdens een Skin Ceremonie wordt de huid zorgvuldig geanalyseerd om de individuele behoeften vast te stellen. Vervolgens wordt een op maat gemaakte behandeling samengesteld, waarbij hoogwaardige natuurlijke producten worden gebruikt om de huid te reinigen, te voeden en te verbeteren.

Wat een Skin Ceremonie bijzonder maakt, zijn de holistische benaderingen die worden geïntegreerd, zoals het gebruik van edelstenen, guasha-tools en klankschalen tijdens massages. Deze elementen helpen niet alleen bij het ontspannen van de spieren en het stimuleren van de doorbloeding, maar ze dragen ook bij aan het herstellen van de energetische balans in het lichaam.

Elke Skin Ceremonie is ontworpen om een diep gevoel van ontspanning, vernieuwing en innerlijke harmonie te bevorderen. Het is meer dan alleen een gezichtsbehandeling; het is een holistische reis naar welzijn, waarbij de huid, de geest en de ziel worden verzorgd en in balans worden gebracht.

Volg ons ook op instagram @skinandsoul.nl

Driehoekslaan 56, Maarssen 06-15897627 info@skindandsoul.nl www.skinandsoul.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen