bruisende zaken

Microneedling met Phibright:   De Revolutie in Huidverbetering

Microneedling met Phibright: De Revolutie in Huidverbetering

01-02-2024

Phibright, een baanbrekende behandeling die de huidverzorging naar een nieuw niveau tilt, belooft niet alleen verbluffende resultaten maar ook een unieke ervaring voor elke individuele klant. In deze geavanceerde aanpak wordt elke behandeling op maat gemaakt, waarbij de werkstoffen ter plekke worden voorbereid en afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

De kern van deze innovatie is het gebruik van PhiBright Serums, die een gepersonaliseerde cocktail creëren op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen. Dit exclusieve serum bevat het speciale Brightenyl complex, met diglucosyl galluszuur als belangrijkste actieve ingrediënt. Het activeren van dit complex door natuurlijke bacteriële flora herstelt niet alleen een perfecte en gelijkmatige huidtint, maar biedt ook bescherming en kalmerende eigenschappen.

Wat Phibright onderscheidt van andere behandelingen is de natuurlijke benadering. In plaats van siliconen, minerale oliën en pigmenten, verrijkt dit serum de huid op een volledig natuurlijke manier met essentiële voedingsstoffen. De diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen, aangebracht met precisie door de naaldtechniek, resulteren in een gezonde huid zonder schadelijke ingrediënten.

De veelzijdigheid van Phibright komt tot uiting in de succesvolle behandeling van diverse huidproblemen, waaronder haargroeistimulatie, droge huid, rimpels, littekens, acne en meer. Het stimuleren van microcirculatie en natuurlijke processen van collageenproductie en regeneratie maakt deze behandeling geschikt voor een breed scala aan huidzorgen. De procedure, uitgevoerd met zowel handmatige tools als de Phineedling machine, richt zich op microkanalen en bredere delen van de huid. Het gepatenteerde serum, aangebracht tijdens de behandeling, wordt gevolgd door speciale nazorgproducten voor een optimale hydratatie, egale teint en zichtbaar strakkere en jonger uitziende huid.

De resultaten, zichtbaar binnen 24 uur na de procedure, omvatten niet alleen hydratatie en een egalere teint, maar ook gladheid die bestaande rimpels vermindert. Het uiteindelijke effect, strakkere en jonger uitziende huid, ontvouwt zich over enkele maanden, vooral bij het volgen van een kuur van drie tot zes behandelingen om de 2 à 3 weken.

Phibright belichaamt niet alleen vooruitgang in huidverbetering, maar ook een toewijding aan het leveren van persoonlijke, effectieve resultaten op een natuurlijke en innovatieve manier.

Volg ons ook op instagram @skinandsoul.nl

Driehoekslaan 56, Maarssen 06-15897627 info@skindandsoul.nl www.skinandsoul.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula