bruisende zaken

Meten is weten Microscopische Bloedanalyse bij Skin & Soul

Meten is weten Microscopische Bloedanalyse bij Skin & Soul

01-01-2024

Bij Skin & Soul omarmen we het principe “meten is weten” als leidraad in onze aanpak voor gezondheids- en huidproblemen. Voor diegenen die kampen met vage klachten – van hardnekkige huidproblemen tot aanhoudende vermoeidheid – bieden wij een diepgaand inzicht in mogelijke disbalansen. Als je nieuwsgierig bent naar je gezondheid, als een soort APK voor jezelf, staan wij klaar om je te begeleiden op de weg naar een gezonder, mooier, en fitter leven.

Het bloed als informatiebron

Je bloed herbergt waardevolle informatie waarmee we de wortel van jouw klachten kunnen ontrafelen. Onze microscopische bloedanalyse werpt een uniek licht op mogelijke disbalansen die de oorzaak van je problemen kunnen zijn. Dit proces begint met het invullen van een uitgebreide vragenlijst voor je salonbezoek, waardoor we jouw persoonlijke situatie beter begrijpen.

Het verloop van de analyse

Bij de afspraak nemen we een kleine hoeveelheid bloed af via een pijnloos prikje in je vinger. Je hoeft niet nuchter te zijn, en je kunt zelfs meekijken terwijl we het bloed direct onder de microscoop bekijken. Door subtiele afwijkingen in kleur, beweging en vorm van cellen te observeren, identificeren we disbalansen en presenteren we je direct de resultaten.

Advies en behandeling op maat Samen bespreken we de gevonden disbalansen en formuleren we een persoonlijk behandelplan. Je ontvangt niet alleen inzicht, maar ook talloze tips en adviezen om grip te krijgen op je klachten. Of het nu gaat om voeding, supplementen, lifestyleveranderingen, of mogelijke behandelingen, wij begeleiden je stap voor stap naar een gebalanceerd en gezonder leven.

Inzicht in balans/disbalansen

De microscopische bloedanalyse biedt inzicht in diverse balans- en disbalansindicatoren, waaronder vitamine C, calcium-magnesium, vrije radicalen, lekkende darm, candida, darmtoxiciteit, metaalbelasting, stress en bijnieruitputting, ijzer, koper, zink, B12, B6, foliumzuur, kristallen, spiculae, omega 3, en plaque.

Nazorg en ondersteuning

Na de behandeling ontvang je alle besproken informatie en tips per e-mail, zodat je dit thuis rustig kunt doornemen. We moedigen je aan om bij vragen of onduidelijkheden contact op te nemen. Belangrijk om te benadrukken is dat deze analyse een inzicht biedt, geen diagnose. Een suboptimale test betekent niet noodzakelijk ziekte, maar duidt op mogelijkheden tot verbetering van gezondheid en conditie.

Kortom, bij Skin & Soul gaan we verder dan de oppervlakte en bieden we een holistische benadering voor een gezonder en evenwichtiger leven.

Volg ons ook op instagram @skinandsoul.nl

Driehoekslaan 56, Maarssen 06-15897627 info@skindandsoul.nl www.skinandsoul.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen