bruisende zaken

Écht een verwenmoment voor lichaam en geest

Écht een verwenmoment voor lichaam en geest

01-01-2024

Gentle Yogi… de naam zegt het eigenlijk al. “Ik geef les op een zachte manier”, vertelt eigenaresse Marieke Som de Cerff enthousiast. Maar anders dan de naam wellicht doet vermoeden, beperkt ze zich niet alleen tot yoga. “Daar is het ooit mee begonnen, maar inmiddels verzorg ik onder andere (mini)yogaretraites, ademsessies, stresscoaching (middels Yin yoga) en zomers Walk & yoga. Wel áltijd met de yogafilosofie als uitgangspunt.”

Die filosofie draait volgens Marieke om het in balans brengen van lichaam en geest. “Ik vind het geweldig om mensen daarbij te kunnen helpen. Tegenwoordig doe ik dat via groepssessies in een prachtig klein kerkje in Laren. Tijdens een sessie breng je onder andere het zenuwstelsel in balans, kijk je met liefdevolle aandacht naar jezelf, creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en kom je meer in je eigen kracht te staan. Nog steeds deels via zachte yoga, maar soms dus aangevuld met ademwerk en coachingstechnieken.

Voor de deelnemers moet het aanvoelen als een verwenmoment, een cadeautje dat ze zichzelf gunnen, met verse kruidenthee, iets lekkers en natuurlijk mijn liefdevolle begeleiding. Het voelt zo dankbaar om dit te mogen doen en te zorgen dat ze na afloop voldaan en ontspannen weer naar huis gaan.” Naast groepssessies geeft Marieke privé- en duosessies. “Voorheen deed ik dat op locatie, maar inmiddels heb ik daar thuis in Blaricum een fijne ruimte voor gecreëerd, waar ik sessies helemaal kan afstemmen op een persoon.” Marieke vindt het fijn om anderen te helpen meer balans te creëren in lichaam, geest en adem. “Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar ontspanning, net uit een burn-out komt of op zoek bent naar inzichten over hoe je nu verder wil. Ik gun iedereen zo’n verwenmomentje, rust en de mogelijkheid om écht naar het lichaam te luisteren. Dat is zó belangrijk! En daar help ik je graag bij.”

Eigenaar: Marieke Som de Cerff | 06-30387548 | info@gentleyogi.nl | www.gentleyogi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen