bruisende zaken

Word de beste versie van jezelf!

Word de beste versie van jezelf!

01-01-2024

Toen Sylvia Smit in 2017 borstkanker kreeg, was dat een keerpunt in haar leven. Ze besloot om alleen nog maar datgene te doen wat ze echt leuk vond en opende in 2018 de deuren van haar eigen skin boutique. In eerste instantie richtte ze zich op semi permanente make-up (SPMU/PMU) maar al snel kwam daar een tweede specialisatie bij: huidverbetering en huidproblemen. Ook medische behandelingen behoren tot de mogelijkheden.

SPMU/PMU

“Bij het aanbrengen van semi permanente make-up (hairstrokes en ombré powder brow) zorg ik ervoor dat de eigen vorm van de natuurlijke wenkbrauwen zoveel mogelijk blijft behouden. Veel klanten, zowel mannen als vrouwen, kiezen voor SPMU/PMU zodat ze er altijd mooi verzorgd uit zien. Het is ook ideaal voor iedereen die geen (volledige) wenkbrauwen meer heeft. Een lip blush zet ik ook, hiermee creëer je een mooie blush op de lippen. Voor een frisse oogopslag zijn een deepliner eyeliner (met alleen een lijntje tussen de wimpers) en een schaduw eyeliner (met oogschaduw effect) heel geschikt. Het is geweldig om het zelfvertrouwen van mensen op mijn manier een boost te geven.”

Verbeter je huid

Om het gevecht met huidveroudering en huidproblemen zoals roscacea, acne en couperose aan te gaan, gebruikt Sylvia bio-peelings van Neoderma en microneedling. “Deze zijn perfect om van binnenuit te werken aan huidverjonging en huidproblemen. Zeker als je een peeling combineert met microneedling, waarbij werkzame stoffen diep in de huid worden gebracht. De Skin booster PRX-T33 is een goed voorbeeld, die verbetert niet alleen je huid maar zorgt ook voor een mooie party glow.” Kom je voor de eerste keer bij Bloomiing? Dan start je met een huidanalyse. “Op basis van een huidscan en jouw wensen stellen we vervolgens een behandelplan op.”

Warme, huiselijke sfeer

Medische behandelingen als het verwijderen van pigmentvlekken en oude PMU, littekenverbetering en het verwijderen van huidoneffenheden zijn eveneens mogelijk. “Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat je je in mijn huiselijke salon helemaal op je gemak voelt. Maar het aller-belangrijkste is dat je straks met een fijn, zelfverzekerd gevoel in de spiegel kunt kijken!”

Bloomiing Skin Boutique Oud-loosdrechtsedijk 188-6, Loosdrecht 064 620 40 94 | info@bloomiing.nl | www.bloomiing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen