bruisende zaken

Ben je op zoek naar wenkbrauwen die passen bij jou?

Ben je op zoek naar wenkbrauwen die passen bij jou?

01-12-2023

Gelegen in het bruisende centrum van Breda naast het Valkenberg Park, vind je de meest exclusieve BROWBAR van de stad in het karakteristieke pand van B’KATE COSMETICS. Wij zijn gespecialiseerd in Browshaping -en Lash Lift behandelingen.

Elke klant, elk gezicht en dus ook elke wenkbrauw is uniek en daarom geloven wij niet in een ‘one size fits all’ treatment. Op basis van jouw wensen en onze expertise bepalen wij samen hoe we jouw personal features kunnen matchen en je mooiste eigenschappen van je gezicht kunnen complimenteren.

Wenkbrauwen zijn krachtig en de meest game changing asset van je gezicht. Bij de FRIDAY MUSE BROWBAR zijn we toegewijd aan het creëren van prachtige wenkbrauwen en wimpers voor onze klanten en doen we dit met passie in een sfeer van inspiratie en comfort. Samen met onze Brow Specialisten zorgen wij ervoor dat iedere vrouw vol met vertrouwen de salon verlaat en graag terugkomt! Bij de FRIDAY MUSE BROWBAR wordt gebruik gemaakt van de producten van B’KATE COSMETICS. B’KATE COSMETICS is ontworpen door en voor vrouwen. De producten zijn vegan friendly, gluten -en dierproefvrij, uitzonderlijke items zonder poespas.

B’KATE COSMETICS maakt gebruik van de beste kwaliteitsproducten met een moderne maar toch stoere uitstraling. Inmiddels verkrijgbaar in verschillende landen en Beauty Salons, (USA, EU, AUS) maar het hoofdkantoor is in Breda op de Catharinastraat gevestigd en dus als klant van de FRIDAY MUSE BROWBAR ben je de eerste die gebruik mag maken van nieuwe producten, lanceringen, acties en kortingen.

Mogen wij je ook verwelkomen en kennis laten maken met alles wat Friday Muse BrowBAR & B’KATE COSMETICS te bieden hebben?

Maak dan voor 14 februari 2024 een afspraak en met code: FMBB15BRUIST krijg je 15% korting op je eerste behandeling en/of productaankoop.

FRIDAY MUSE BROWBAR Catharinastraat 21, Breda 06-39695719 ( WhatsApp only) hello@fridaymusebrowbar.nl www.fridaymusebrowbar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).