bruisende zaken

Typelessen voor kinderen

Typelessen voor kinderen

01-05-2022

In samenwerking met het GigaKids programma verzorgt Typecursus Breda typecursussen. De cursus is optimaal afgestemd om kinderen te leren blindtypen. Blind met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je huiswerk voor school snel kan typen, hou je meer tijd over voor andere leuke dingen! Ook kunt je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt.

Typecursus Breda biedt een typecursus van deze tijd!

Als je goed leert typen, krijg je niet zo snel nekklachten. Je hoeft niet je hoofd op en neer te bewegen van je scherm naar je toetsenbord en weer terug. Ook je houding en stand van je handen zijn belangrijk om goed aan te leren.

Niet alleen voor school is het handig als je snel kunt typen. Ook als je later een baan hebt, vindt je baas het hartstikke fijn dat jij snel kunt typen! Wil je samen met je kind het blind typen leren? Schrijf je dan in voor ouder/kind typen. Het is heel leuk om dit samen met je kind te doen. De ouder leert blind typen met Typetrainer en het kind met GigaKids, het principe is hetzelfde.

Bij Typecursus Breda leer je blind typen met 10 vingers! Het online oefenen wordt afgewisseld met fysieke lessen.

Interesse? Schrijf je nu in voor een cursus. Kijk voor locaties en tijden op de website.

06-430 808 32 www.typecursusbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie