bruisende zaken

‘We zetten graag een extra stapje voor onze klanten’

‘We zetten graag een extra stapje voor onze klanten’

01-06-2023

Van lamellen tot vitrage en van shutters tot magneetframes; we hebben het allemaal en bieden zelfs nog veel meer keuze op het gebied van raamdecoratie.

We helpen onze klanten maar al te graag op persoonlijke wijze met ons deskundige advies. En ook na het geven van dat advies staan we nog gewoon voor je klaar. Bij ons draait het om het volledig ontzorgen van onze klanten. Dus we geven advies, komen bij je thuis inmeten en plaatsen de raamdecoratie vervolgens ook nog eens, en dat alles in eigen beheer.

Tevens hebben wij een zeer divers en modieus assortiment vloeren. Van tapijt tot pvc, u vindt het allemaal op onze site en in de winkel.

www.dina-raamdecoratie.nl

Dina Raamdecoratie

Oude Bredaseweg 26, Etten-Leur | 076-5022747 | dinaraamdecoratie@planet.nl Geopend: di. t/m vr. 9.00 - 15.00 uur, za. 9.30- 13.00 uur, zo. en ma. gesloten

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire