bruisende zaken

Jouw kind met een glimlach naar de opvang en weer thuis!

Jouw kind met een glimlach naar de opvang en weer thuis!

01-06-2023

Jouw kind met een glimlach naar de opvang én met een glimlach weer thuis? Bij BUNNY is iedere dag gevuld met veel plezier en leuke activiteiten. Een kleinschalige kinderopvang, met een huiselijke, warme sfeer en liefdevolle pedagogisch medewerkers.

Ieder kind is uniek!

Bij BUNNY is ieder kindje echt uniek. Wij zorgen met veel liefde en persoonlijke aandacht voor je kind. Spelenderwijs ontwikkelt ieder kind in zijn of haar eigen tempo. Bij BUNNY is daar alle ruimte voor.

Kinderen spelen in verticale groepen en de ruimtes zijn zo ingericht dat ze kinderen stimuleren om te leren van elkaar. Kinderen bouwen zo een groepsgevoel op met alle leeftijden. Broertjes en zusjes kunnen hierdoor ook samen op de groep het avontuur aangaan.

De groepsruimtes zijn ingedeeld in verschillende activiteiten-zones. Een keukenhoek, een leeshoek, een bouwhoek, een poppenhoek en een gave chillhoek bijvoorbeeld. Het kleurgebruik in de ruimtes en de sfeer binnen BUNNY zorgen voor een warm welkom.

Samen eten is belangrijk bij BUNNY. Om die reden schuiven alle kinderen in de ochtend aan voor een boterhammetje en aan het eind van de dag voor een avondmaaltijd. Dat zit inbegrepen in het uurtarief.

Ouderportaal

Via een ouderapp geven we je een inkijkje in de dag, de activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Met leuke foto’s erbij. Deze kan je opslaan als mooie herinnering voor later. In het eerste jaar lees je bijvoorbeeld terug wanneer je kindje heeft gegeten, gedronken en geslapen. Het ritme passen we zoveel mogelijk aan op het ritme van thuis.

BUNNY is iedere werkdag vanaf 6.00 uur geopend.

Vacature BUNNY groeit uit haar jasje en daarom zoeken wij leuke collega’s om ons team te versterken. Wil je graag deel uitmaken van ons team, dan komen wij graag in contact met je. Meer weten over BUNNY en de kleinschalige kinderopvang? Neem gerust contact op! Of scan de QR-code.

Kinderdagverblijf Bunny Wilhelminalaan 14, Etten-Leur | 06 - 33 44 09 0 9 | 076 - 78 58 768 info@kinderdagverblijfbunny.nl | www.kinderdagverblijfbunny.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur