column

Onze behandelingen

Onze behandelingen

01-12-2022

Craith Lab Craith Lab Retinol Peeling Craith Lab Bionetic Collagen Treatment Forlie’d Platinum
- PH Formula
- PH Formula Peeling Me Line Peeling Medische Microneedling SkinPen Icoone Mechanische Bindweefselmassage Lymfendrainade Oxigen Boost RF LAB (radio frequentie) Manuele bindweefselmassage Buccal Hollywood Massage Kobido Massage
- Green Touch Massage Shiatsu Massage Visagie Lashextend
- Biabnanailss Delilah Minerale Make-Up

Onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring. Bovendien werken wij met de nieuwste systemen en producten die een bewezen veiligheid en effectiviteit kunnen bieden. Denk hierbij aan de behandeling van pigment, acne, eczeem, rosacea, psoriasis, littekens, fijne lijntjes, grove huidstructuur, huidverslapping, lymfoedeem, lipomen, spierpijn, fibromyalgie en cellulitis. Ook voor een mooie glow of een next level behandeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe locatie in het centrum van Etten-Leur: Oude Bredaseweg 42

Skin Cell Clinic | Oude Bredaseweg 42, Etten-Leur | 076-8888961 / 0 6-34867849 | www.skincellclinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur