bruisende zaken

Specialist in huidverbetering en anti-aging

Specialist in huidverbetering en anti-aging

01-09-2022

Heb jij last van een probleemhuid? Of wil je je huid wat verjongen? Maak dan zeker eens een afspraak bij Skin Cell Clinic in Etten-Leur. Eigenaresse Jelena Plak helpt je op zeer deskundige wijze om jouw huid weer te laten stralen. “Ik help mensen om echt resultaten te behalen, dat is het mooiste wat er is!”

Zet vandaag nog de stap naar een goede en sterke huidgezondheid. Skin Cell Clinic neemt je mee in de wereld van Probiotica & Epigenetica, dus plan een “Meet & Glow” en laat je inspireren door deze professional.

Na het behalen van haar diploma Allround Schoonheidsspecialiste en het afronden van bijkomende specialisaties, wist Jelena het zeker. “Ik wilde me vol passie storten op huidverbetering en anti-aging.” Vandaar dat zij oktober 2021 de deuren opende van Skin Cell Clinic waar ze sindsdien al haar klanten behandelt en coacht naar de beste resultaten.

Behandelingen

“Mensen kunnen bij ons terecht met allerlei soorten huidproblemen, zoals huidafwijkingen, eczeem, rosacea, acne en pigmentvlekken, maar ook voor huidverjonging of een gezond en mooi lichaam”, vertelt de gedreven onderneemster. “Samen gaan we dan een traject in om de huid zowel van binnenuit als van buiten te verbeteren.” Hiervoor kan Jelena kiezen uit diverse behandelingen. “Zo bieden we gezichtsbehandelingen met het innovatieve merk Craith Lab, bindweefselmassages met de Icoone Lasermed en Dermapen 4 microneedling behandelingen en al onze behandelingen bevatten een Oxigen Boost en een Green Touch massage. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor voedingssupplementen van ScKin Nutrition die je van binnenuit helpen werken aan een mooie huid en een gezond en mooi lichaam.” Voordat ze starten met behandelen, wordt er bij Skin Cell Clinic altijd eerst een huidscan gemaakt. “Op basis van deze scan kunnen we bepalen wat de huid tekortkomt en welke behandeling het beste gaat werken. Vervolgens stellen we een behandelplan op waarbij we uiteraard ook rekening houden met de wensen van de klant. Het belangrijkste is dat we er eerst voor zorgen dat de huid optimaal beschermd is. Pas daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag met het aanpakken van het huidprobleem of het verjongen van de huid. Want alleen als de basis goed is, kun je echt het maximale resultaat bereiken.”

Skin Cell Clinic | Grauwe Polder 138, Etten-Leur | 076-8888961 / 0 6-34867849 | Eigenaar: Jelena Plak | www.skincellclinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen