Opvallen? Adverteer in Bruist

BRUISENDE COLUMN

Relaxen is het toverwoord

Relaxen is het toverwoord

30-11--0001

Stralende haren, mooie nagels, een perzikhuidje, je hoeft er eigenlijk maar weinig voor te doen. Vergeet dure dagjes naar de sauna, de schoonheidsspecialiste en kapper en ga thuis zelf aan de slag. Ga voor een extra boost naar de drogisterij voor een mandje vol crèmes en maskertjes voor je gezicht, huid, voeten en haar.

Ontspan in jouw eigen thuis spa

Verwen je gezicht met een grondige reinigingssessie. Door te reinigen blijft je huid schoon en kan hij ademen. De voordelen: crèmes kunnen beter worden opgenomen en er ontstaan geen onzuiverheden.

Maskertje

Geef je huid een oppepper en verwen jezelf met een gezichtsmasker. Dit is niet alleen goed voor je huid, maar het is ook een heerlijk rustmoment voor jezelf. Een masker sluit de huid tijdelijk af en vocht en warmte worden langer vastgehouden, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Er zijn veel verschillende maskertjes te koop. Tip: weet welk resultaat je wilt bereiken en koop een masker dat past bij jouw huidtype.

Poezelige voetjes

Laat je vermoeide voeten weer jubelen met een verkwikkend en verfrissend voetenbad. Tien minuten goed weken is al voldoende voor heerlijke zachte voeten. Maar ach, we hebben de hele middag. Uitgepoedeld? Tijd om te scrubben, vijlen, smeren en lakken.

Glad & glanzend

Gladde benen zijn een must, zeker in de zomermaanden. Epileren, scheren, harsen en crèmes; welke manier van ontharen je ook kiest, een goede voorbereiding is belangrijk. Je wilt tenslotte een gladde, glanzende huid als resultaat. Door je benen te scrubben verwijder je dode huidcellen en tover je een zijdezachte huid met een prachtige glans tevoorschijn. Tip: verwarm je huid voor het ontharen met een warme douche, haartjes worden dan zachter.

Haarfijn

Wist je dat je haar, net als je huid, ook beschadigt door uv-stralen? Veel zon maakt je haar broos en breekbaar. Je haar droogt ervan uit, voelt touwachtig aan en gaat sneller klitten. Verwen je haar vandaag daarom eens met een vochtinbrengend masker, shampoo en conditioner. Zo kom je weer stralend voor de dag!

Tips voor jouw eigen thuis spa? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken