Column

Wellness voor je haar,  maar ook voor jezelf!

Wellness voor je haar, maar ook voor jezelf!

01-07-2022

Onlangs ben ik op uitnodiging van Lianne heerlijk in de watten gelegd bij Indulge Cuts & Colours. Eigenlijk twee keer zelfs.

Ik wilde graag nieuwe highlights en omdat mijn haar behoorlijk beschadigd was, werd zo’n 4 weken voor mijn kleur- en knipafspraak voorgesteld om eerst een Olaplex behandeling te doen om mijn haar sterker te maken. Fijn dat er zo wordt meegedacht! Vier weken na deze behandeling had ik een afspraak met Femke. Ik kon meteen plaatsnemen en onder het genot van een drankje bespraken we mijn haarwensen. Femke wist precies wat ik wilde en heeft van oor tot oor highlights gezet. Tijdens het inwerken van de kleur heb ik heerlijk gelezen. Na het uitwassen van de kleur behandelde Femke mijn haar met een toner om de kleur helemaal tot leven te brengen. Als kers op de taart werd mijn hoofdhuid daarna verwend met een scalpmassage. Ultiem relaxen! Qua kapsel had ik een idee in mijn hoofd en liet Femke wat voorbeelden zien, ze voelde écht weer goed aan wat de bedoeling was. Ter bescherming van mijn haar bracht ze voor het föhnen nog een heatprotector aan, resultaat: heerlijk zacht haar! Om het helemaal te finishen werd mijn haar met allerlei tools in model gebracht en ging ik helemaal gestyled en tevreden de deur weer uit.

Complimenten voor het team van Indulge Cuts & Colours voor het eerlijke en professionele advies en dank voor de heerlijke behandelingen. Echt een aanrader! Jet van Boxel

Bij kapsalon Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur draait alles om kwaliteit en aandacht. Dames, heren, jongeren en kids kunnen bij ons terecht voor gezond en verzorgd haar.

Kunnen jij en je haar een heerlijke dosis wellness gebruiken? We hebben de beste behandelingen voor je in huis. Mocht u vragen hebben over een behandeling of het maken van een afspraak, neem dan contact op met ons via 076
- 5033422! Wij helpen je graag verder.

Vriendelijke groet, Lianne Trista, Kim en Femke.

Kwaliteit en aandacht

Markt 11, Etten-Leur 076-5033422 hairdressers@indulge.nl www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur