bruisende zaken

Je lach is je visitekaartje

Je lach is je visitekaartje

01-02-2023

Je lach is je visitekaartje, daar zijn ze zich bij Van Noort Tandprothetiek maar al te goed van bewust. Vandaar dat je hier terechtkunt voor een mooie, goed passende gebitsprothese die haast niet van je echte tanden te onderscheiden is. “Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, maar daarnaast onderscheiden wij ons ook door de tijd en aandacht die we aan al onze patiënten besteden”, aldus tandprotheticus Steven van Noort, die samen met zijn partner Anne Luijten deze praktijk runt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een gebroken gebitsprothese kan uw dagelijkse routine flink verstoren. Van Noort Tandprothetiek is 24/7 bereikbaar om spoedgevallen zo snel mogelijk voor u op te lossen, ook buiten normale werktijden.

Natuurlijk kijken wij ook naar de oorzaak van het gebroken kunstgebit en geven wij u een passend advies mee. Denk hierbij aan het laten opvullen (rebasen) van het kunstgebit of eventueel vernieuwen. Let op, u komt iedere 5 jaar in aanmerking vanuit de basisverzekering voor een nieuwe gebitsprothese.

Aarzel niet en bel ons direct! Wij zijn 24/7 bereikbaar om spoedgevallen met betrekking tot uw kunstgebit zo snel mogelijk voor u te verhelpen: 040
- 848 85 58

Aandacht voor de patiënt op nummer 124/7 spoed- gevallenserviceContracten met alle zorgverzekeraars• Kunstgebitreparatie • Gebitsprothese • KlikgebitWij doen alles voor u op het gebied van:

Van Noort Tandprothetiek Hondsruglaan 89-03, Eindhoven 040-8488558 www.vannoorttandprothetiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt