bruisende zaken

Afscheid nemen...  Zie je de dag van tevoren aankomen?

Afscheid nemen... Zie je de dag van tevoren aankomen?

01-12-2023

De één ziet deze dag van tevoren al aankomen vanwege een ziekte van het huisdier, voor de ander komt deze dag heel plotseling. Uiteindelijk komt er een dag waarop je afscheid moet nemen van je trouwe vriend en metgezel, een dag dat je huisdier overlijdt of de dag dat je hem moet laten euthanaseren.

Euthanasie. Wanneer? En ben je niet te vroeg? In ieder geval zal deze dag een dag vol emoties zijn. En dan moet er, halsoverkop, ook nog een beslissing genomen worden.

WAT NU? Meer informatie over ons kun je vinden op www.crematiehuisdier.nl of bel ons op 078-6458122 als je vragen hebt.

Lorentzweg 1, Alblasserdam | 078-6458122 info@crematiehuisdier.nl | www.crematiehuisdier.nl Huisdieren Crematorium Drechtsteden Lorentzweg 1, Alblasserdam | 078-6458122 info@crematiehuisdier.nl | www.crematiehuisdier.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans