Column

Clear4Clean breidt zich uit!

Clear4Clean breidt zich uit!

01-05-2023

Clear4Clean zet objectief kwaliteitmeetsysteem en Keurmerk Verantwoord Schoon voort onder de naam Qualis Insight C4C BV. Sinds 1 september 2022 was Edgar van Engelen al operationeel verantwoordelijk voor Qualis-Insight en Keurmerk Verantwoord Schoon.

Vanaf heden wordt het objectief kwaliteitsmeetsysteem en het Keurmerk Verantwoord Schoon voortgezet onder de naam Qualis Insight C4C BV. Met Clear4Clean werken we al jaren met LOSK-QMS en zijn we er een groot voorstander van dat er in schoonmaakland een onafhankelijke kwaliteitsbureau bestaat met een echte, menselijke meerwaarde.

Qualis Insight C4C BV is het enige onafhankelijke meetbureau met een uniek meetprogramma LOSK-QMS.

Wij zijn dan ook trots dat we deze activiteiten mogen voortzetten.

Onze missie is om de onafhankelijke kwaliteitsmetingen voort te zetten en uit te breiden, het Keurmerk Verantwoord Schoon nog meer op de kaart te zetten en te zorgen dat Qualis Insight C4C BV bij meer opdrachtgevers aan de slag kan gaan.

Onze visie hierop is werken met een onafhankelijk kwaliteitmeetsysteem met positiviteit als beginsel. Een meetsysteem dat eerlijk is, omdat het werkprogramma in de meting wordt meegenomen. Een meetsysteem dat eenvoudig is en waarbij het dashboard met data de opdrachtgever concrete en bruikbare informatie geeft. Daarnaast geven we advies na de eerlijke en transparante meting.

Wij staan open voor uw vragen.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans