Column

Spijt van je tatoeage?

Spijt van je tatoeage?

01-12-2022

De nieuwste generatie op het gebied van tatoeage verwijdering, het verwijderen van permanente make-up, gepigmenteerde huidaandoeningen en huid verbeterende behandelingen. Met de Quanta Discovery PICO laser kunnen we op een veilige, effectieve en esthetische manier diverse indicaties verwijderen en behandelen.

De PICO laser is een laser geschikt voor diverse indicaties. Met maar liefst 3 golflengtes kan de PICO laser vele kleuren tatoeages en permanente make-up verwijderen. De laser is wegens de drie golflengtes ook geschikt om huidproblemen zoals diepe acne littekens, grove poriën, huidverslapping, rimpels en pigmentvlekken te behandelen. Dit allemaal op een veilige en effectieve manier.

Wist je dat maar liefst 1 op de 5 mensen spijt heeft van zijn/haar tatoeage? Gelukkig zijn wij in het bezit van de nieuwste PICO laser om jou hiervan af te helpen! Maar hoe werkt het precies? Tijdens de behandeling met de PICO laser absorbeert de tatoeage inkt de energie van de laser, waardoor de inkt in kleinere deeltjes uiteenbreekt. Het immuunsysteem van ons lichaam voert deze deeltjes af, met als resultaat dat de tatoeage vervaagt en uiteindelijk geheel verdwijnt.

acnebehandelingen CHEMISCHE PEELINGS MICRODERMABRASIE MICRONEEDLING SKINPEN CAMOUFLAGETHERAPIE PIGMENTBEHANDELINGEN ANTI-AGING BEHANDELINGEN LITTEKENS LASER ONTHAREN VAATBEHANDELINGEN SCHIMMELNAGELS ELECTROCOAGULATIE TATTOO VERWIJDEREN

Interesse? Raadpleeg de website of neem vrijblijvend contact op!

Openingstijden maandag t/m zaterdag van //10.00 " target="_blank">10.00 tot 18.00 uur zondag gesloten Krommedijk 241, Dordrecht +31 638 681 279 info@huidtherapiedordrecht.nl www.huidtherapiedordrecht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans