Column

KNOL® PROBIOTIC

KNOL® PROBIOTIC

01-05-2022

Feit is dat schadelijke bacteriën, virussen en allergenen aanwezig zijn op alle oppervlakken en in de lucht. Hoe kunnen we onszelf beschermen en onze zakelijke activiteiten veilig voortzetten? Dat is mogelijk met de producten van KNOL SHIELD PROBIOTIC! Naast een goede hygiëne garantie is niks zo belangrijk als de gezondheid en het welzijn van de mens.

Door KNOL® PROBIOTIC aan te brengen via reiniging of verneveling wordt een gezond microbioom op alle oppervlakken geïnstalleerd, waardoor risico op ontwikkeling en verspreiding van ziekteverwekkers wordt verlaagd. De probiotica in KNOL® BIOTIC-technologie analyseert het oppervlak om te zien welk type vervuiling aanwezig is en zal zeer effectieve enzymen produceren om dit te verwijderen. Het continue reinigende effect van KNOL® PROBIOTIC resulteert in zuivere oppervlakken, actieve geurcontrole en een veilig microbioom om je heen.

Inhalatie van probiotische producten tijdens/na het vernevelen is gegarandeerd veilig. Wanneer de probiotica via mond/neus ingeademd wordt, zullen ze een beschermend goed microbioom installeren. Dit helpt om aanwezige vuildeeltjes te verwijderen en zodoende het risico op infecties te verlagen. De producten van KNOL® PROBIOTIC zijn veilig voor gebruiker en omgeving.

Clear4Clean staat achter de KNOL® PROBIOTIC lijn. Wij bieden officieel deze productlijn aan. U kan bij ons de probiotische producten bestellen.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans